NBA CENTRAL - NBA Diskusijų Forumas: T.McGrady džiaugiasi pagerėjusia sveikata - NBA CENTRAL - NBA Diskusijų Forumas

Peršokti prie turinio

Puslapis 1 iš 1

T.McGrady džiaugiasi pagerėjusia sveikata

#1 Vartotojas yra atsijungęs   Rondo 

• 6-as žaidėjas
  • Piktograma
  • Grupė: Narys
  • Lytis:Vyras
  • Padėkota: 5 kartų

2012 01 04 - 12:39

Citata

Atlantos "Hawks" atstovaujantis 32 metų Tracy McGrady, vakar vykusiose rungtynėse prieš Majamio "Heat" vėl priminė NBA gerbėjams apie tą krepšininką, kuris visiems laikams išliko jų atmintyje, kai T.McGrady buvo rezultatyviausias lygos krepšininkas.

202 cm ūgio amerikietis surinko 16 taškų, atkovojo 7 kamuolius bei atliko 4 rezultatyvius perdavimus ir svariai prisidėjo prie "vanagų" pergalės prieš praėjusių metų NBA finalo dalyvę.

Kadaise dominuojančiu krepšininku buvęs lygos veteranas, kuriam koja vis pakišdavo kelių problemos, grįžo rungtyniauti aukščiausiu lygiu. Tiesa, kol kas tik penkiose rungtynėse, per kurias jis vidutiniškai pelno po 11,6 taško, krepšį atakuodamas 53,8 procentų taiklumu.

"Aš jaučiuosi puikiai, - žurnalistams sakė T.McGrady. – Praėjo daugybė laiko, nuo paskutinio karto, kada taip jaučiausi. Mano kojos jaučiasi šviežios. Viskas yra puiku. Tai puikus ženklas. Aš nesijaučiau taip gerai ilgą laiką, greičiausiai nuo tada kai prasidėjo kelių problemos".

nbaworld.lt
0

Puslapis 1 iš 1
  • Jūs negalite kurti naujos temos

1 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)